Categorii de blog

Ultimele postări

  • Aparate Auditive pentru Copii: Ce Trebuie să Știe Părinții
    Aparate Auditive pentru Copii: Ce Trebuie să Știe Părinții
    62 Vizualizări Mi-a plăcut
       Pierderea auzului la copii poate fi o provocare semnificativă, atât pentru micuți, cât și pentru părinți. Alegerea și utilizarea corectă a aparatelor auditive poate face o diferență uriașă în viața unui copil, ajutându-l să se dezvolte normal și să participe activ la viața de zi cu zi. În acest articol, vom explora aspectele esențiale pe care părinții trebuie să le cunoască despre aparatele auditive pentru copii.
    Citiți mai mult
  • Tot ce trebuie să știi despre bateriile pentru aparatele auditive
    Tot ce trebuie să știi despre bateriile pentru aparatele auditive
    209 Vizualizări Mi-a plăcut
    Alegerea bateriilor auditive potrivite pentru proteze este esențială pentru a te bucura de un auz clar și de o durată de viață extinsă a dispozitivului tău. În acest articol, vom explora cele mai bune opțiuni disponibile pe piață, inclusiv Duracell, PowerOne, Panasonic și Rayovac Extra Advanced.
    Citiți mai mult
  • Hipoacuzia
    Hipoacuzia
    90 Vizualizări Mi-a plăcut
    Hipoacuzicul este o persoană cu simțul auditiv diminuat. Multe hipoacuzii pot fi rezolvate pe cale chirurgicală, în timp ce altele nu pot fi ameliorate decât pe cale protetică. În unele cazuri, destul de rare, nu este posibil nici un remediu.
    Citiți mai mult
  • Video
    Video
    87 Vizualizări Mi-a plăcut
    Tutoriale video, Informații utilizare produse și multe altele..
    Citiți mai mult
  • Depanare proteza
    Depanare proteza
    78 Vizualizări Mi-a plăcut
    Ajutor pentru depanare aparat auditiv Pentru a beneficia de reparatie garantiala si pentru a cunoaste istoricul reparatiilor, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie, produsele aflate in perioada de garantie si a caror defectiune a intervenit in urma unor motive independente de utilizator, sunt reparate gratuit la firma care l-a vandut.
    Citiți mai mult
Showing 41 to 45 of 45 (3 Pages)